Fungisitler Pazar Genel Bakışı: Tarımsal Uygulamalar ve Ürün Yeniliklerindeki Trendler

Fungisitler Pazar Genel Bakışı: Tarımsal Uygulamalar ve Ürün Yeniliklerindeki Trendler

Küresel fungisitler pazarı 2023’te 20,20 milyar ABD doları değerindeydi ve 2024’te 21,18 milyar ABD dolarından 2032’ye kadar 31,91 milyar ABD dolarına çıkması bekleniyor ve bu da tahmin döneminde (2024-2032) %4,93’lük bir bileşik yıllık büyüme oranını (CAGR) yansıtıyor. Bu bilgi, Fortune Business Insights™ tarafından hazırlanan “Fungicides Market, 2024-2032” başlıklı raporda ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Analistler, mevcut fungisit ürünlerine karşı artan direncin, yeni fungisitli mahsul güvenliği ürünlerinin benimsenmesini artırması beklenen yenilikçi çözümlere olan ihtiyacı artırdığını belirtiyor.

Örnek PDF Broşürünü Alın:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/queries/fungicides-market-103267

Rapor Kapsamı

Rapor, analistlerimiz tarafından yürütülen kapsamlı araştırmalardan elde edilen değerli içgörüler sunar. Çeşitli paydaşlarla yapılan derinlemesine görüşmelerden toplanan verilere dayalı olarak pazar büyüklüğünün ayrıntılı bir tahminini içerir. Ayrıca, bilginin doğruluğunu sağlamak ve iyi bilgilendirilmiş iş yatırım kararlarını desteklemek için çeşitli küresel ve bölgesel ücretli veri tabanlarından yararlandık.

Segmentasyon

Türe göre pazar kimyasal ve biyolojik olarak ikiye ayrılabilir . Kimyasal segment, gelişmekte olan ülkelerde yüksek kullanımı nedeniyle baskın bir segment olarak ortaya çıkacaktır.

Ürün türüne göre küresel pazar tahıllar, yağlı tohumlar ve baklagiller, meyve ve sebzeler ve diğerleri olarak ayrılmıştır

Uygulama yöntemi açısından pazar, yaprak uygulaması, kimyasal gübreleme, tohum uygulamaları ve diğerleri olarak ayrılmıştır.

Coğrafi olarak pazar Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik, Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika olarak bölümlendirilmiştir.

Sürücüler ve Kısıtlamalar

Çok Sayıda Hastalık Durumunun Ortaya Çıkması Ürünlere Olan Talebi Artırıyor

İklim değişikliği, iklim koşullarındaki değişimlerin mahsul verimini önemli ölçüde etkileyebileceği ve hastalıklara ve zararlılara karşı hassasiyeti artırabileceği için küresel tarımsal üretim için büyük bir endişe oluşturmaktadır. Bu değişiklikler mahsul sağlığını ve çiftçilik uygulamalarını bozabilir. Sonuç olarak, mantar öldürücüler pazarının, bu zorlukların ele alınması ve mahsul sağlığının korunması ihtiyacıyla yönlendirilen tahmin döneminde büyümesi bekleniyor.

Özelleştirme İsteyin:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/customization/fungicides-market-103267

Bölgesel Analiz

Tarım Sektörünün Genişlemesi Nedeniyle Asya Pasifik Pazar Büyümesine Öncülük Edecek

Asya Pasifik şu anda fungisit pazarına öncülük ediyor ve tahmin dönemi boyunca hakimiyetini sürdürmesi bekleniyor. Bu liderlik, bölgenin güçlü tarım sektörü, artan pirinç ekimi ve hasat sonrası hasarla ilgili artan sorunlar tarafından yönlendiriliyor.

Kuzey Amerika’da, yeni fungisit ürünlerinin piyasaya sürülmesi ve zararlıların direncini azaltmaya yönelik devam eden çabaların da desteğiyle ABD, birincil pazar olarak öne çıkıyor.

Avrupa’da iklimsel dalgalanmalar nedeniyle çeşitli bitki hastalıklarının ortaya çıkması nedeniyle önemli bir talep bekleniyor.

Rekabetçi Manzara

Önemli Oyuncular Satışları Artırmak İçin Yeni Ürünler Piyasaya Sürmeye ve Diğer Şirketleri Satın Almaya Odaklanıyor

Fungisit pazarındaki lider şirketler, pazar konumlarını güçlendirmek için çeşitli stratejiler kullanır. Önemli bir yaklaşım, marka değerini artırmak ve pazar varlıklarını genişletmek için diğer şirketleri satın almaktır. Bir diğer etkili strateji, kapsamlı pazar araştırması ve hedef kitlelere ilişkin derin bir anlayışla desteklenen yenilikçi ürünlerin periyodik olarak piyasaya sürülmesini içerir.

Pazar, son teknoloji ürünü fungisitleri tanıtmak için aktif olarak araştırma ve geliştirme yapan çok sayıda şirkete ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca, bazı şirketler pazar konumlarını daha da sağlamlaştırmak için iş birliklerine ve tedarik stratejilerine odaklanmaktadır.

Sanayi Geliştirme

  • Şubat 2020: BASF, İrlanda pazarında yeni mantar ilacı olan Revysol’u tanıttı. Bu ürün buğdayda ve arpada kullanılabilir ve hastalık dönüşümlerine karşı üstün bir etkiye sahiptir

Fungisit Pazar Raporunda Kapsanan Önemli Oyuncuların Listesi

  • Bayer AG (Leverkusen, Almanya)
  • BASF SE (Ludwigshafen, Almanya)
  • Syngenta AG (Basel, İsviçre)
  • Corteva, Inc. (Delaware, ABD)
  • FMC Corporation (Pensilvanya, ABD)
  • Sumitomo Kimyasalları (Tokyo, Japonya)
  • UPL Ltd. (Mumbai, Hindistan)
  • Nufarm (Melbourne, Avustralya)
  • ADAMA Tarım Çözümleri Ltd. (Aşdod Şehri, İsrail)
  • Isagro SpA (Milano, İtalya)

İlgili Haberleri Okuyun:

https://www.globenewswire.com/en/news-release/2023/12/18/2797833/0/en/Infant-Formula-Market-to-Reach-USD-141-70-Billion-by-2030- Fortune-Business-Insights.html

https://www.globenewswire.com/en/search/tag/canned%2520tuna%2520market

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/03/09/2624084/0/en/Cold-Brew-Coffee-Market-Size-Share-Global-Industry-Demand-Latest-Trends-and- Pazar Büyümesini Artıracak 2023-2030-Ürün-Çeşitlilikleri-ve-Tatları-Tahmini.html

https://www.globenewswire.com/en/news-release/2022/05/16/2443715/0/en/Cold-Pressed-Juice-Market-to-Worth-1-86-Billion-by-2029- ABD’den Kuzey Amerika Pazarına-Karışık-Meyve Suyu Trendi.html

https://www.globenewswire.com/news-release/2022/04/04/2415281/0/en/Virgin-Coconut-Oil-Market-to-Worth-USD-3-69-Billion-by-2021- 2028-Bakire-Hindistan Cevizi-Yağ-Endüstri-Çarpıcı-CAGR-of-7-35.html

https://www.globenewswire.com/en/news-release/2023/04/11/2644112/0/en/Non-Alcoholic-RTD-Beverages-Market-to-Hit-USD-1-076-94- CAGR-5-66.html ile 2030’a kadar milyar

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/11/02/2771965/0/en/Agriculture-Pheromones-Market-to-Reach-USD-10-78-Billion-by-2029-Exclusive- Report-by-Fortune-Business-Insights.html

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™  doğru veriler ve yenilikçi kurumsal analizler sunarak her ölçekteki kuruluşun uygun kararlar almasına yardımcı olur. Müşterilerimiz için yeni çözümler tasarlıyor, işletmelerine özgü çeşitli zorlukları ele almalarına yardımcı oluyoruz. Amacımız, faaliyet gösterdikleri pazarın ayrıntılı bir genel görünümünü sağlayarak onları bütünsel pazar istihbaratıyla güçlendirmektir.

Adres:

Fortune İş İçgörüleri Pvt. Ltd.

9. Kat, İkon Kulesi, Baner –

Mahalunge Yolu, Baner, Pune-411045,

Maharaştra, Hindistan.

Telefon:

ABD: +1 833 909 2966

İngiltere: +44 8085 020280

Asya Pasifik: +91 744 740 1245

E-posta:  [email protected]

Linkedin  Facebook  Twitter

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *