Hizmet Olarak Mobilite Pazar Tahmini: Ortaya Çıkan Trendler ve Büyüme Beklentileri Endüstri Trendleri, Pazar Payı ve Büyüme Genel Bakış Raporu 2024

Hizmet Olarak Mobilite Pazar Tahmini: Ortaya Çıkan Trendler ve Büyüme Beklentileri Endüstri Trendleri, Pazar Payı ve Büyüme Genel Bakış Raporu 2024

Fortune Business Insights tarafından yayınlanan “” Mobility as a Service Market Forecast to 2024″ araştırması üzerine son araştırma çalışması, doğru ekonomik, küresel ve ülke düzeyinde tahminler ve analizler sunmaktadır. Rekabetçi pazarın kapsamlı bir perspektifini ve ayrıca işletmelerin endüstri uygulamalarındaki büyük değişiklikleri belirlemesine yardımcı olmak için derinlemesine bir tedarik zinciri analizi sunmaktadır. Pazar raporu ayrıca Gemi Brokerliği endüstrisinin mevcut durumunu ve öngörülen gelecekteki büyümeyi, teknolojik gelişmeleri, yatırım beklentilerini, piyasa ekonomisini ve finansal verileri incelemektedir. The Fortune Business Insights Research Company tarafından yayınlanan “””” Global Mobility as a Service Market Report 2024 – Market Size, Trends, And Global Forecast 2024″””” başlıklı rapor, önde gelen boyut ve tahminler, yatırım fırsatları, kazanan stratejiler, pazar itici güçleri ve trendler, rekabet ortamı ve gelişen pazar trendleri hakkında derinlemesine bir analiz sunmaktadır.

Rapora göre, Hizmet Olarak Mobilite Pazarı son yıllarda hızla büyüdü. Ayrıca Hizmet Olarak Mobilite Pazarı boyutunun önümüzdeki birkaç yıl içinde hızla büyümesi bekleniyor.

Küresel hizmet olarak mobilite pazarı büyüklüğü 187,31 milyar ABD doları olarak değerlendirildi. Pazarın 2022’de 236,42 milyar ABD dolarından 2029’a kadar 774,93 milyar ABD dolarına çıkması ve tahmin döneminde %18,5’lik bir CAGR göstermesi öngörülüyor.

Ücretsiz Örnek Araştırma PDF’i edinin:  https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/102066

Küresel Hizmet Olarak Mobilite Pazarının Büyümesini Ne Tetikliyor?

Elektrikli Araçlara Yönelik Artan Talep, Elektrikli araçlara yönelik artan talebin, ileride Mobilite Hizmet Pazarının büyümesini hızlandırması bekleniyor. Elektrikli araçlar (EV’ler), şarj edilebilir pillerde depolanan elektrik enerjisini kullanan, bir veya daha fazla elektrik motoruyla çalışan otomobillerdir. Elektrikli otomobil satışlarının artması, çevre dostu araçlara yönelik artan tüketici talebi, daha uzun menzillere yol açan pil teknolojisindeki gelişmeler ve EV benimsenmesini teşvik eden ve performansı, güvenliği, konforu ve verimliliği artıran kritik veriler sağlayan hükümet teşviklerinden kaynaklanmaktadır.

Bu Raporda Ele Alınan Başlıca Piyasa Oyuncuları: 

  • Uber
  • Lyft, Inc
  • Didi Chuxing
  • Yakalamak
  • Ola
  • Verilen

Mikro-mobilitenin, özellikle gelişmekte olan ülkelerde, paylaşımlı taşımacılığın geleceği olması bekleniyor. Mikro-mobilite, bisiklet ve scooter gibi hafif araçların daha kısa mesafede kullanılmasıdır. Örneğin, Amerika Birleşik Devletleri’nde motosiklet ve bisiklet, kısa mesafeli seyahatlerde (5 milden az) önemli bir paya sahiptir. Tüketicilerin mikro-mobiliteye olan artan eğilimi, mikro-mobilite taşımacılığında Daimler ve BMW gibi büyük oyuncuların dikkatini çekmiştir. Bu hizmet olarak mobilite şirketi, Avrupa’daki 6 şehirde kiralık scooter’lara sahiptir. Uber ayrıca Getaround ve Lime ile ortaklıklar kurarak uygulamalarına kiralık bisiklet ve scooter’ları dahil etmeyi planlıyor. Uber ayrıca, kısa süreli kiralık elektrikli scooter ve bisikletler sunan JUMP’ı satın aldı. Mikro-mobilitenin kullanımını artırmak, tüketiciler için düzenli taksi yolculuklarına kıyasla zamandan ve paradan tasarruf sağlıyor.

Hizmet Olarak Mobilite Pazarı Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinmek İstiyorsanız, Bu Özel Raporu Satın Alın:  https://www.fortunebusinessinsights.com/checkout-page/102066

Küresel Hizmet Olarak Mobilite Pazarındaki Temel Trend Nedir?

Mobilite Hizmeti Pazarında Stratejik Ortaklıklar Yoluyla Teknolojik Yeteneklerin ve Pazar Erişiminin GeliştirilmesiMobilite Hizmeti Pazarında faaliyet gösteren büyük şirketler, teknolojik yeteneklerini geliştirmek, pazar erişimlerini genişletmek ve rekabet avantajlarını artırmak için stratejik ortaklıklara odaklanıyor. Stratejik ortaklıklar, şirketler, tedarikçiler, üreticiler ve diğer paydaşlar arasındaki iş birliklerini, birbirlerinin güçlü yanlarını, kaynaklarını ve uzmanlıklarını kullanarak içerir.

**On Yıl Genç Yetkili Satıcımızdan Birisi Olun:**

Ayrıntılı endüstri tahmini

Araştırma raporuna kısa bir giriş.

Şirket katılımcıları hakkında ek bilgiler

Talep üzerine özelleştirilmiş raporlar ve analist desteği sağlanmaktadır.

Yeni veri kaynakları entegre ediliyor.

Veri gizliliği ve güvenliğine daha fazla odaklanılıyor

Artan işbirliği ve ortak yaratım

Derinlemesine Analiz:

Rapor, aşağıda kapsanan tüm bölgeler ve ülkeler için Hizmet Olarak Mobilite Pazarı hakkında derinlemesine nitel ve nicel analiz sunmaktadır:

  • Avrupa (Almanya, Fransa, İtalya, Birleşik Krallık, İSKANDİNAVYA, Benelüks, Rusya ve Avrupa’nın geri kalanı)
  • Asya-Pasifik (Japonya, Güney Kore, Hindistan, Çin, Güneydoğu Asya ve Avustralya)
  • Güney Amerika (Brezilya, Arjantin ve Güney Amerika’nın geri kalanı)
  • Orta Doğu ve Afrika (Suudi Arabistan, BAE, İsrail, Güney Afrika ve Orta Doğu ve Afrika’nın geri kalanı)
  • Kuzey Amerika (Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika)

Her ülke ayrıntılı olarak ele alınmış olup, rapor her ülkede Hizmet Olarak Mobilite Pazarı hakkında nitel ve nicel analizler sunmaktadır.

**On Yıl Genç Yetkili Satıcımızdan Birisi Olun **Sayfa 1’de Paylaş:**

– İşletme Genel Bakışı

– İş Modeli

– Finansal Veriler

– Finansal – Mevcut

– Finansal – Finansman

– Ürün/Hizmet Segment Analizi ve Spesifikasyonu

– Son Gelişmeler ve Şirket Stratejisi Analizi

– SWOT Analizi

Mobilite Hizmet Olarak Pazarı için 2020 Yılı Mobilite Pazarı : –

Genişlemeler, dağıtımlar, yeni ürün lansmanları ve pazar satın alımları gibi rekabetçi gelişmeleri analiz edin.

Paydaşlar için pazar fırsatlarını inceleyerek daha yüksek büyüme potansiyeline sahip bölümleri belirleyin.

Küresel Mobilite Hizmet Pazarı sektörünün durumunu ve tahminlerini, temel bölgeler de dahil olmak üzere incelemek ve analiz etmek.

Mevcut ve yeni katılımcılara diğerlerine göre rekabet avantajı sağlamak için stratejik önerilerde bulunarak temel ürün segmentlerinin ve uygulama yelpazesinin derinlemesine analizi.

Sektörün temel bölgelerine ilişkin kapsamlı bir analizin yanı sıra pazara ilişkin daha derin bir anlayış sağlamak için SWOT analizi ve Porter’ın Beş Gücü analizi sunulmaktadır.

Stratejik iş kararları ve yatırım planları yapmanıza yardımcı olur.

𝐑𝐞𝐬𝐞𝐚𝐫𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐭𝐡𝐨𝐝𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲

Raporun kökleri kesinlikle yetenekli veri analistleri tarafından sağlanan kapsamlı stratejilere dayanmaktadır. Araştırma metodolojisi, analistler tarafından yalnızca inceleme dönemi boyunca piyasa hakkında önemli tahminler sağlama girişimiyle bilgilerin toplanmasını ve bunların iyice incelenmesini ve filtrelenmesini içerir. Araştırma süreci ayrıca, birincil araştırmayı alakalı ve pratik hale getiren önde gelen piyasa etkilileriyle yapılan görüşmeleri içerir. İkincil yöntem, talep ve arz bağlantısına doğrudan bir bakış sağlar. Raporda benimsenen piyasa metodolojileri, hassas veri analizi sunar ve tüm piyasanın bir turunu sağlar. Veri toplamaya yönelik hem birincil hem de ikincil yaklaşımlar kullanılmıştır. Bunlara ek olarak, yıllık raporlar ve beyaz belgeler gibi kamuya açık kaynaklar, veri analistleri tarafından piyasanın içgörülü bir şekilde anlaşılması için kullanılmıştır.

Mobilite Hizmet Olarak Pazarı İçin Öngörülen Önlemler : –

  1. Bölgesel rapor analizi, bir bölgedeki ürün/hizmet tüketimini vurgulayarak aynı zamanda her bölgedeki pazarı etkileyen faktörleri de gösterir.
  2. Raporlar, dünya çapında Mobilite Hizmet Pazarı sektöründe tedarikçilerin karşılaştığı fırsatları ve tehditleri sunar. Rapor, en hızlı büyüme potansiyeline sahip bölgeleri ve sektörleri gösterir.
  3. Büyük şirketlerin pazar sıralamalarının yanı sıra yeni ürün lansmanları, ortaklıklar, iş genişlemeleri ve satın almaların da yer aldığı rekabetçi bir ortam.
  4. Rapor, şirket genel bakışları, şirket içgörüleri, ürün kıyaslamaları ve kilit piyasa katılımcılarına yönelik SWOT analizinden oluşan kapsamlı bir kurumsal profil sunmaktadır.
  5. Bu rapor, sektörün mevcut ve gelecekteki pazar görünümünü, son gelişmeler, büyüme fırsatları, itici güçler, zorluklar ve gelişmiş bölgelerde ortaya çıkan iki bölgesel kısıtlama hakkında bilgi sunmaktadır.

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™ doğru veriler ve yenilikçi kurumsal analizler sunarak her ölçekteki kuruluşun uygun kararlar almasına yardımcı olur. Müşterilerimiz için yenilikçi çözümler tasarlıyor, işletmelerine özgü çeşitli zorlukları ele almalarına yardımcı oluyoruz. Amacımız, faaliyet gösterdikleri pazarın ayrıntılı bir genel görünümünü sağlayarak onları bütünsel pazar istihbaratıyla güçlendirmektir.

Bize Ulaşın:

Fortune İş İçgörüleri™ Pvt. Ltd.

ABD:+1 424 253 0390

İngiltere: +44 2071 939123

Asya Pasifik: +91 744 740 1245

E-posta: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *